SELAMAT DATANG KE BLOG HAZIQ AHMAD NAZRI (BACA SEMUA YE...)

Saturday, June 13, 2009

Bercuti di Beijing....










































































Saturday, March 14, 2009

Filem tergempak Malaysia....


Thursday, November 27, 2008

Pemain bola sepak yang saya minati....


Gambar pemain bola sepak pasukan liverpool.....saya teringin nak main bola cara macam die....

Tuesday, November 25, 2008

Jalan-jalan kat Terengganu.............



Kami sekeluarga telah pergi ke terengganu ikut abah outstation...... best gak sekali sekala jalan-jalan ... lama tak jalan2 macam ni... banyak tempat yg dapat dilawati kat terengganu ni... antaranya masjid kristal macam gambar kat atas...........

Sambut Birthday Ibu .......


Masa 1 November 2008 hari tu, kami sekeluarga ada buat surprise kat ibu ... sambut birthday ibu kat sekolah qayyiem... along sekeluarga dan anjang ada bersama memeriahkan majlis tu... mak jang , acu & mak cu takde sebab ada kat kg ......

Kakak buat lawak pulak.........................

Saturday, October 18, 2008

Bismillah..................


Dengan lafaz Bismillah.... Blog ini mulakan..... sebenarnya idea nak tuleh dalam blog ini bermula bila tengok Fahiem ada blog sendiri. ... mungkin kena belajar sikit dengan anjang & makjang tentang blog... apa2 pun perkara2 yg menarik akan masukan kat sini.......